Gelaatsverzorging

Multi-techniek gelaatsverzorging

100% gepersonaliseerde gezichtsbehandeling — Combineer tot 4 technologieën!

De Multi-techniek huidverbeterende gelaatsbehandeling is speciaal ontwikkeld om zich te kunnen aanpassen aan ieder huidtype en elk budget. De gebruikte technologieën komen uit het gebied van de medische esthetiek. Het zijn niet-invasieve, pijnloze technieken, die alle soorten bijwerkingen vermijden. Deze technologieën worden gecombineerd met cosmeceuticals.

Cosmeceuticals staan bekend voor hun huidverbeterend effect,  hooggedoseerde ingrediënten en formules die een écht biologisch effect hebben op de huid. Het effect van de behandeling is direct na de sessie te zien en wordt steeds meer zichtbaar tot 6 weken later.

Door de gezichtsbehandeling met meerdere technieken uit te voeren, combineer je 4 technieken met professionele producten zoals peelings en C-EM-serums die speciaal zijn ontworpen voor micronaaldbehandeling.

Ook voor andere lichaamsdelen

De Multi-techniek kan ook op de rest van het lichaam gebruikt worden tegen onder andere cellulitits en striemen en kan haargroei stimuleren waneer er bijvoorbeeld haarverlies is op de hoofdhuid.

Verschillende technieken

••

Techniek 1

Reinigen en voorbereiden van de huid met Hydrapeel

Hydro-microdermabrasie is niet alleen een voorbereiding op andere gezichtsbehandelingen, maar ook al een behandeling op zich. Dankzij een zuigsysteem worden dode huidcellen, mee-eters en onvolkomenheden aan het huidoppervlak verwijderd. De huid is diepgaand gereinigd, zichtbaar gladder en stralender. Tegelijkertijd wordt de huid verzorgt, gevoed en gehydrateerd.

Wat is hydrapeel?

Een hydrapeel is pijnloos en doeltreffend. Je hoeft na afloop niet te herstellen en hebt geen last van irritatie. Je huid oogt direct fris en gezond. Je hebt een mooie glow.

Heb je weinig tijd? Geen probleem! De behandeling duurt slechts 30 minuten. Deze behandeling is snel, efficiënt en geeft direct resultaat.
Met hydrapeel reken je af met huidproblemen als UV-schade, zwarte puntjes, verwijde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels!

HydraFacial is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid! Als je voor de behandeling een huidscan doet, kan ik de behandeling naadloos afstemmen op de behoefte van jouw huid.

Contra’s:

  • Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Dan is het beter om tijdelijk een andere behandeling te kiezen.
  • Gebruik je fillers of botox? Dan is het beter om 14 dagen te wachten voor je een HydraFacial behandeling ondergaat.
  • Gebruik 3 dagen voor en na de behandeling geen producten met retinol om irritatie te voorkomen.

••

Techniek 2

Onvolkomenheden behandelen met fruitzuurpeelings

Een peeling zorgt voor een gecontroleerde vernieuwing van de huidcellen en van de diepere huidlagen.

Peelings zijn behandelingen waar we een fruitzuur aanbrengen op de huid om een beperkte en gecontroleerde afschilfering van de meest oppervlakkige lagen van de opperhuid te veroorzaken. Het doel is om de natuurlijke productie van elastine en collageenvezels te stimuleren.

Een chemische peeling zorgt ervoor dat je producten die je na de verzorging of thuis aanbrengt dieper in de huid zullen dringen.

Waarom is een peeling goed voor de huid?

Onze huid wordt elke 28 dagen op natuurlijke wijze vernieuwd. Dit vernieuwingsproces wordt langzamer en onregelmatiger tijdens het ouder worden. Als gevolg hiervan hopen dode cellen zich op op het huidoppervlak, waardoor huidaandoeningen ontstaan zoals verwijde poriën, rimpels, doffe toon, acne, puistjes, enz.

Wat doet een peeling? 

Chemische peelings of fruitzuurpeelings hebben een dubbele werking. Door het verwijderen van de dode huidcellen krijgt de huid een mooie gezonde look. Daarnaast gaan we de levende cellen net actiever maken waardoor de huid zich vernieuwd aan een snel tempo.

Doet het pijn?

Een chemische peeling is nooit gevoelloos, maar doet geen pijn. Een peeling is een geconcentreerd zuur dat wordt aangebracht zodat de huidcellen van de opperhuid afschilferen. Daardoor komt er een nieuwe huidlaag tevoorschijn. Dit kan gepaard gaan met een tintelend gevoel.

••

Techniek 3

Celregeneratie met de microneedling

Het creëert microwonden, onzichtbaar voor het blote oog, die de natuurlijke productie van collageen en elastine stimuleren. Deze stimulering doet rimpels verminderen, de stevigheid van de huid versterken en onvolkomenheden verminderen.

Wat is microneedeling?

Microneedeling is een effectieve en veelzijdige behandeling die je huid aanzienlijk verbetert. De pen met minuscule, vibrerende naaldjes stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Deze stoffen zorgen ervoor dat onze huid jong en strak blijft.

Nazorg

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm / prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode.
Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 6 weken.

Contra’s:

  • Zwangerschap
  • Zonnebrand (pas 3 weken nadat je huid hersteld is)
  • Gebruik van Cortisone of
  • Roaccutane
  • Huidkanker
  • Sterk ontwikkelde couperose

••

••

Techniek 4

Optimalisatie van de resultaten met de led

Led-lichttechnologie zorgt voor vernieuwde celenergie.

Het licht dringt door in de huidcellen en wordt daar omgezet in celenergie. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd, verbetert je stofwisseling en ontgift je huid.

Jarenlang wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat LED-lichttherapie de bindweefselcellen energie geeft zodat de collageenvorming gestimuleerd wordt en de bloedcirculatie en celstofwisseling verbetert.

Relaxerend 

De led-lichttechnologie van dit toestel levert weliswaar puur licht op de huid, maar zonder het warmte-effect. Hierdoor kun je de behandelingen op een aangename en veilige manier ondergaan, zonder herstelperiode en neveneffecten.

Je ervaart een bijzonder gevoel wanneer je onder het bio LED ligt. Het lijkt alsof je op een zonovergoten strand ligt maar in plaats van schadelijke UV-stralen krijg je net een dosis huidverjongende energie op je huid.

Bio cellulose masker

Wanneer je onder de Bio-led gaat kan je kiezen om een bio-cellulose masker op je huid leggen.

Dit is een ultrahydraterend en herstellend masker, samengesteld uit natuurlijke vezels. Dit geavanceerde masker is ideaal voor de droge, gevoelige en beschadigde huid, omdat het  vocht afgeeft en vasthoudt om de huidtextuur, de gladheid en het uiterlijk zichtbaar te verbeteren.

Resultaat

Gezichts- / lichaamsbehandeling op maat

Voor elke leeftijd

Vrouwen en mannen

Bevordering van haargroei

Wegwerken van striemen

Anti-cellulitis

Schenk jouw dierbaren een
onvergetelijke stijlvolle verschijning
dankzij Looks Beautyclinic

Verwen je dierbaren met de cadeaubonnen van Looks! Ontdek een wereld van luxe en schoonheid in onze salon, met huidverzorging en Hifu-behandelingen.

Koop nu een cadeaubon en tover een glimlach op hun gezicht!

Je kan eenvoudig je cadeaubon verkrijgen bij ons in de zaak of via bestelling.

Voor meer informatie kan u ons bellen of mailen:

info@looks.be
0493/54 95 43

✹ CADEAUBON KOPEN ✹
Sluiten